hotel cluj

joi

40.000 de oameni aşteptaţi sâmbătă la Scorpions pe Cluj Arena


19 muncitori lucrează din greu în aceste zile pe noul stadion clujean pentru asamblarea scenei pe care vor cânta în curând trupele Scorpions şi Smokie.

Li se adaugă astăzi încă o echipă de 30 de oameni care se vor ocupa de sonorizarea evenimentului. "Se lucrează în fiecare zi până târziu, după ora 23:00 uneori, pentru ca totul să fie gata sâmbătă, la ora 13:00, când echipa celor de la Scorpions va veni să facă primele probe de sunet", a precizat Ana Maria Danciu, reprezentantă a organizatorilor.

Pista din zona unde va fi scena este acoperită cu o folie de plastic, peste care este aşezat un strat geotextil şi un altul din cauciuc. Tot ieri a fost anunţat numele prezentatorului evenimentului, Constantin Trofin. Un alt detaliu confirmat de organizatori este încheierea unui acord cu RATUC, care va asigura autobuze dus-întors din toate cartierele.
Daca doriti sa veniti la acest concert va recomandam o cazare ieftina Cluj la cele mai inalte standarde de calitate si in centrul orasului la Hotel Cluj .

Clujenii sunt îndemnaţi astfel să îşi achiziţioneze din timp bilete în acest scop. Cele două concerte vor avea loc sâmbătă şi duminică. În deschiderea Scorpions vor cânta Voltaj, Semnal M, Sensor şi Grigore Leşe, iar concertul Smokie va deschis cu show-uri susţinute de Smiley, Pasărea Colibri, Loredana cu Agurida şi Horia Brenciu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu