hotel cluj

joi

Dacia Lodgy a fost lansată la Cluj-Napoca!




Dacia Lodgy, cel mai nou model al constructorului auto de la Mioveni, a fost lansat ieri oficial în România.

Lansarea a avut loc simultan în cinci orașe mari ale țării: Cluj, București, Constanța, Iași, și Timișoara.

Dacia Lodgy a fost prezentată, în premieră mondială, în data de 6 martie, la Salonul Auto de la Geneva, în cadrul unei conferinţe de presă susţinută de către Carlos Tavarez, şeful Biroului de Operaţiuni al Grupului Renault, şi transmisă în direct pe site-ul Dacia.

Daca doriti sa veniti la Cluj va recomandam o cazare Cluj la cele mai inalte standarde de calitate si in centrul orasului la Hotel Cluj. Hotel Univers T , hotel de 3 stele va asteapta in vecinatatea Iulius Mall, pe malul lacului Gheorgheni.

Numele maşinii aminteşte de englezescul “lodge” şi reprezintă o trimitere directă la trăsătura esenţială, respectiv capacitatea de a găzdui o întreagă familie şi bagajele sale.

Dacia Lodgy a primit deja 200 de comenzi, din cele 8.000 de cereri la nivel mondial.

"Până acum, peste tot în lume au fost lansate 8.000 de comenzi din partea clienţilor noştri. Până în prezent avem 200 de comenzi din partea clienţilor români, care nu au văzut maşina, ceea ce pentru noi reprezintă un vot de încredere", a declarat azi Thomas Dubruel, directorul comercial Dacia.

Modelul Lodgy vizează un nou segment de clienţi, respectiv al familiilor, şi este primul model Dacia produs în afara României.

Maşina poate fi achiziţionată pe piaţa românească la preţuri începând de la 9.500 de euro, TVA inclus.

50 de clujeni şi-au comandat noul model Dacia Lodgy chiar înainte să îl vadă. „Interesul este foarte bun spunem noi. Până în acest moment am preluat peste 50 de comenzi, asta chiar înainte de a vedea noul model clujenii. Ne aşteptăm la o creştere a acestor comenzi în perioada imediat următoare pentru că sunt foarte mulţi care aşteaptă să îl vadă, să îl testeze”, a declarat Călin Abrudan, director vânzări.

În toată lumea s-au înregistrat opt mii de precomenzi pentru acest model, dintre care 200 vin din România. Chiar dacă este considerată o maşină de familie, clienţii sunt siguri că o pot folosi şi pentru afaceri.

Cei care vor să cunoască modelul Lodgy sau chiar să îl împrumute pentru un test-drive vor putea face acest lucru între 7 şi 10 iunie, când la Dacia se desfăşoară evenimentul „Porţile deschise”. Specialiştii le vor explica celor intersați toate noutăţile modelului.

„Este vorba în primul rând despre sistemul multimedia, Medianav, un device extrem de util atât pentru şofer cât şi pentru pasageri”. Un alt element de noutate este motorizarea care este prezentată în premieră mondială. Este vorba de noul motor turbo-injectie directă cu o cilindree de 1,2”, a declarat Daniel Filip, șef de produs Dacia.

Alte premiere introduse de Dacia sunt scaunele încălzite electric şi asistenţa la parcarea cu spatele. Dacia a introdus 7 modele noi de autoturisme în ultimii 8 ani. Modelul Lodgy este produs în Maroc.

Source : http://www.citynews.ro/cluj/auto-27/video-dacia-lodgy-a-fost-lansata-la-cluj-napoca-228435/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu