hotel cluj

marți

Robbie Williams sau Sting pe 29 iulie 2013 la Cluj-Napoca?




Clujenii vor avea un concert de amploare pe 29 iulie 2013 pe Cluj Arena. Cel puţin asta îşi doresc reprezentanţii arenei, care poartă negocieri cu două firme, printre care şi Emagic, organizatorii concertului Roxette de anul trecut din inima Ardealului, scrie Ziua de Cluj.

Directorul Cluj Arena, Radu Raţiu, a anunţat că speră să semneze un contract oficial până la finele lunii februarie. Acesta nu a dorit însă să destăinuie numele trupei care ar urma să ajungă la Cluj-Napoca şi nici firma de impresariat cu care poartă negocieri. “Pot doar să vă spun că acest concert va stârni interesul tuturor iubitorilor de muzică bună. Un concert pop-rock, cu un solist care este iubit de toată lumea. Din păcate, până când nu avem un contract semnat, nu pot spune mai multe”, a adăugat Radu Raţiu.

Daca doriti sa veniti la Cluj va recomandam o cazare Cluj la cele mai inalte standarde de calitate si in centrul orasului la Hotel Cluj. Hotel Univers T , hotel de 3 stele va asteapta in vecinatatea Iulius Mall, pe malul lacului Gheorgheni. 

Robbie Williams sau Sting la Cluj-Napoca?

Presa locală scrie că sunt vehiculate două nume pentru marele concert din 29 iulie, Robbie Williams sau Sting. Conform site-urilor oficiale, ambii artişti au programate concerte în Europa, în perioada respectivă. Sting concertează pe 10 iulie în Germania, iar pe 12 iulie în Norvegia, în timp ce Robbie Williams concertează pe 27 iulie în Germania, iar pe 31 iulie în Italia.

Robbie Williams pleacă pe 18 iunie 2013 într-un turneu european de promovare al albumului “Take the Crown”, al nouălea material discografic al artistului britanic, ce a fost lansat pe 2 noiembrie 2012. Show-urile din cadrul acestui turneu sunt deschise de către Olly Murs, tânărul britanic ce a devenit cunoscut cu piese precum “Heart Skips A Beat” sau “Troublemaker”. Un concert în România al lui Robbie ar fi o premieră absolută şi ar face mulţi fani fericiţi, dar este puţin probabil să fie adăugat un nou concert turneului anunţat pe 26 noiembrie 2012 şi care nu a mai suferit nicio modificare între timp.

Sting pleacă şi el în turneu pe 30 mai 2013. Primele concerte ale turneului Back to Bass tour vor avea loc în America de Nord, urmând ca de la sfârşitul lunii iunie artistul să revină în Europa. Sting a mai concertat la noi, iar ultimul concert a avut loc pe 6 iunie 2011 în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Sunt şanse mai mari ca marele concert de pe 29 iulie 2013 să fie susţinut de Sting, având în vedere şi faptul că Emagic a fost organizatorul concertului de la Bucureşti din 2011.

Prea multe zvonuri, prea puţine concerte

În decursul ultimilor ani au mai fost tot felul de zvonuri despre posibile concerte la Cluj-Napoca, dar prea puţine s-au concretizat. Anul trecut, finanţatorul echipei CFR Cluj ar fi vrut să-i aducă la Cluj Arena pe nemţii de la Rammstein, dar fără succes, rockerii germani vin la Bucureşti în acest an. Iar în toamna anului trecut, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, spunea că ar vrea să aducă Metallica la Cluj-Napoca în 2013, dar nu s-a mai auzit nimic de atunci. Singurele concerte mari din ultimii trei ani care au avut loc la Cluj-Napoca au fost Iron Maiden, Scorpions şi Roxette.

Totodată, mai au loc discuţii şi despre posibila mutare a festivalului Peninsula de la Târgu Mureş la Cluj-Napoca. Primarii celor două oraşe se luptă pentru festival, iar organizatorii încă nu au luat o decizie în acest sens. Fanii sunt revoltaţi şi se semnează petiţii online.

http://www.iconcert.ro/zvon-robbie-williams-sting-29-iulie-2013-cluj-napoca.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu