hotel cluj

duminică

Preţuri promoţionale de pe Aeroportul Cluj

Pasagerii Aeroportului Internaţional Cluj-Napoca pot achiziţiona bilete pentru zborurile operate de compania aeriană Tarom spre destinaţia Frankfurt la preţul de 119 euro, cu toate taxele incluse. De asemenea, tariful pentru un zbor dus-întors Cluj-Viena este de 171 de euro.
Biletele trebuie achiziţionate de pe website-ul companiei aeriene, www.tarom.ro şi au valabilitate la vânzare pe tot parcursul lunii noiembrie 2011. Călătoria poate fi efectuată în perioada 15 ianuarie – 31 octombrie 2012.
De asemenea, pentru zborurile operate de compania Malev pe ruta Cluj-Budapesta-Cluj a fost introdus un preţ promoţional de 99 de euro. Alte preţuri promoţionale în această perioadă sunt disponibile pentru rutele: Cluj-Munchen-Cluj – de la 99 de euro, zboruri operate de Lufthansa, şi Cluj – Roma (Fiumicino) şi Cluj – Pisa de la 64 de lei, zboruri operate de WizzAir.
Daca doriti sa veniti la Cluj va recomandam o cazare ieftina Cluj la cele mai inalte standarde de calitate si in centrul orasului la Hotel Cluj. Hotel Univers T , hotel de 3 stele va asteapta in vecinatatea Iulius Mall, pe malul lacului Gheorgheni .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu